[slider category=’home’]

Bli vår nästa stjärna

Te Crea Care söker ständigt efter engagerade medarbetare inom vård och socialt arbete. Vi söker dig som har modet att gå din egen väg som inte är rädd för nya utmaningar och vill utvecklas i din yrkesroll.

Mod – Te Crea Care går sin egen väg och har modet att utmana

Kompetens – Te Crea Care säkerställer en jämn och hög kvalitet genom kompetensmatchning

Engagemang – Te Crea Care engagerar sig för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete

Hjärta – Te Crea Care bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet

Arbeta med oss

Vill du själv kunna bestämma hur mycket, när och vart du vill arbeta samtidigt som du drygar ut din lönekassa? Vill du arbeta inom olika områden, resa på kort- eller långsiktiga uppdrag för att bredda dina kunskaper, eller arbeta på en och samma plats? Vi på Te Crea Care erbjuder varierande uppdrag och tjänster inom vård och socialt arbete över hela landet. Men i slutändan är det du som bestämmer, vad just du vill göra, eftersom vi på Te Crea Care tror på att valfrihet skapar livskvalité.

Sök jobb inom:

Hyra personal

Behöver ni utöka er personalstyrka med kvalificerade medarbetare, på lång eller kort sikt för att tillgodose just ert bemanningsbehov? Te Crea Care är en pålitlig samarbetspartner med goda referenser från både offentliga och privata aktörer. Vi är tillgängliga dygnet runt och vårt mål är att hitta den bästa lösningen för er.

Sök personal inom:

[quotes]

Kontakta oss

Kontakta oss för mer information, vi hjälper dig!


Våra kontor

World Trade Center
Karl Crooks gata 18
252 25 Helsingborg

World Trade Center
Skeppsgatan 19
211 11 Malmö


 

Vård och omsorg
E-post: anna@tecreacare.com
Telefon: 0733 753 756
Telefon: 0709 140 837

Socialt arbete
E-post:
socionom@tecreacare.com
Telefon: 0702 895 765