Sjuksköterska

Som anställd på Te Crea Care arbetar du som uthyrd konsult inom ditt område. På så sätt får du möjlighet att se och arbeta på olika arbetsplatser. Vi på Te Crea Care arbetar alltid för att matcha dina önskemål. För oss är det väldigt viktigt att du trivs och vi är därför lyhörda för dina behov, oavsett om det gäller arbetstider, tjänst eller karriärsmål. Till oss kommer du som vill ha nya utmaningar och utvecklas i karriären. Det är du som bestämmer vad just du vill göra, eftersom vi tror på att valfrihet skapar livskvalité. Vi är ständigt i behov duktiga och engagerade konsulter, skicka din intresseanmälan redan idag!

Detta erbjuder vi dig

  • Förmånliga löner
  • Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag
  • Kompetensutveckling
  • Personligt stöd och vägledning
  • Mingelträffar och föreläsningar
  • Pension och försäkringar
  • En seriös arbetsgivare
  • Kollektivavtal ITP1
  • Auktoriserat bemanningsföretag

Frågor & svar

Tillgängliga uppdrag skickas ut via mail, publiceras på vår hemsida samt annonseras på arbetsförmedlingen.

Ersättningen är individuell och varierar. Ersättningen baseras på ett flertal olika variabler såsom erfarenhet, tillgänglighet, flexibilitet samt vilken vårdgivare man arbetar hos.

Ja. Vi betalar in tjänstepension på 4.5% vid påbörjat uppdrag.

Som auktoriserat bemanningsföretag är det Collectum som hanterar din pension, ITP1

Ja. Alla våra konsulter är både ansvarsförsäkrade och olycksfallsförsäkrade under hela uppdragsperioden. Arbetar man som fakturerande konsult via eget företag har man däremot själv ansvar för att se till att giltiga försäkringar finns.

Många väljer idag att arbeta som fakturerande konsult via eget företag, så absolut!

Vi har avtal med landsting och kommuner från både norr till söder så om dina önskemål går att matcha med tillgängliga uppdrag så går det utmärkt att arbeta på annan ort.

Det är viktigt att du kontaktar både verksamheten och din konsultchef så fort du vet att du inte kommer kunna arbeta. Om du blir sjuk utanför kontorstider så ringer du vårt journummer 073-375 37 56

1. Intresseanmälan: Du kan direkt via hemsidan skicka en intresseanmälan till oss, eller söka ett specifikt uppdrag hos oss. När vi har mottagit din intresseanmälan eller registrering så blir du kontaktad av en konsultchef.

2. Önskemål: Du berättar mer om vad du gjort tidigare och vad du är intresserad av att göra framöver. Konsultchefen ställer frågor kring dina förutsättningar och du lämnar önskemål kring vart, när och hur du vill arbeta. Vi erbjuder uppdrag i hela Sverige och du kan själv välja i vilken omfattning du vill tjänstgöra.

3. CV & referenser: Efter första kontakten så skickar du in ditt CV. Efter en intervju tar vi kontakt med dina referenser och gör rutinkontroller hos IVO och socialstyrelsen. I vissa fall krävs även ett utdrag från belastningsregistret.

4. Matchning: Du får förslag på relevanta uppdrag utifrån dina önskemål, erfarenheter och tillgänglighet. Tillsammans med din konsultchef diskuteras ersättning, villkor och andra relevanta detaljer för respektive uppdrag.

5. Presentation & bokning: När vi kommit fram till vilket uppdrag som är mest aktuellt och är överens om förutsättningarna så presenterar vi dig som en kandidat för verksamheten. Vid intresse från verksamheten bokas du in på uppdraget och får då en bekräftelse med all information om uppdraget och överenskomna villkor.

6. Uppdrag: Vid behov får du en introduktion på arbetsplatsen där du tillsammans med en ansvarig hos verksamheten går igenom arbetsrutiner, lokaler och journalsystem m.m. Du börjar sedan arbeta på din nya arbetsplats och vi finns till hands för att hjälpa till under hela uppdragets gång.

Ansök nu